sport.se
Sökknapp
Fotboll

Goitom: ”Vet inte hur jag ska tolka det”

Jonas Bengtsson

AIK-kaptenen Henok Goitom är kritisk mot Rikard Norling. Foto: Naina Helén Jåma/Nils Petter Nilsson/TT

Bänkade AIK-stjärnan Henok Goitom var en stor anledning till att AIK vände mot Sirius. Efter matchen hyllades han av Rikard Norling. "Jag vet inte hur jag ska tolka det om jag ska vara helt ärlig", svarar kaptenen.

AIK buades ut under första halvlek mot Sirius. Rikard Norlings hårtork i paus gav effekt. Men AIK:s anfallsspel fick fart först när bänkade lagkaptenen Henok Goitom byttes in i den 55:e minuten.

LÄS ÄVEN: Superlöftets hån: ”Inte snyggt”

– Henok var jätteduktig när han kom in. Det var skönt. Han har varit med om mycket, lagkapten och vann förra året. Han kan tycka synd om sig själv. Men han presterar nu, det är för att han har jobbat stenhårt i flera veckor. Kroppen har kickat igång till 100 procent. Han är vass. Det ser alla, säger Norling till Sport-Expressen.

– Det är svårt att säga det för jag har inte spelat. Jag tror att man är vass när man spelar. Jag vet inte hur jag ska tolka det om jag ska vara helt ärlig, säger Goitom.

– Vi får se. Jag krigar på och känner mig fräsch. Det är upp till Rikard vem han prioriterar. På måndag har vi träning och jag kommer att ge järnet.

– Grejen är att jag har haft hoppet i tre matcher nu. Jag ska inte ge upp hoppet än. Vi får se vad som händer i nästa match.